Electrolux järjestää makuhermoja hivelevän asiakasillan 8. marraskuuta. Ruokavaikuttaja Meri-Tuuli Väntsi jakaa parhaat vinkkinsä sesongin resepteistä. Tule mukaan ystäväsi kanssa!

Tervetuloa viettämään herkullinen ilta intuitiivisen ruoanlaiton parissa Electroluxin showroomilla Helsingissä 8. marraskuuta noin klo 17.30-20.

Tilaisuudessa kokkaillaan Meri-Tuuli Väntsin johdolla maukkaita reseptejä sesongin herkuista – Electroluxin täysin uudenlaista kodinkonemallistoa hyödyntäen.

Ilmoittaudu mukaan alla olevaa lomaketta käyttäen. Vahvistamme osallistumisen mukaan valituille sähköpostitse vkon 43 aikana. Illan aikana kokkaillaan pareittain, joten voit ottaa yhden ystäväsi mukaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Intuitiivista ruuanlaittoa

Electrolux on tuonut satavuotisjuhlansa kunniaksi markkinoille uuden, intuitiivisen keittiölaitemalliston, jossa ajattelun hoitaa laite. 

Electroluxin liesituulettimet toimivat saumattomasti yhdessä keittotason kanssa. Keittotaso osaa määritellä sopivan lämpötilan reseptillesi ja uuni tietää, milloin lisätä juuri oikea määrä höyryä tehdäkseen jokaisesta ateriasta mitä herkullisimman makuelämyksen. Astianpesukoneissa on nostettava kori, joka tekee sen täyttämisestä ja tyhjentämisestä äärimmäisen helppoa. Tätä kaikkea on intuitiivinen ruoanvalmistus.

"Intuitiivinen tarkoittaa jotain, joka toimii saumattomasti ja on helppo ymmärtää." Simon Bradford - Head of Design Europe, Electrolux

Tutustu Electroluxin intuitiiviseen keittiölaitemallistoon >>

 
1 Alkaa 2 Valmis
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla