Planti Kaurajuoma on monipuolinen kaveri aamupalapöytään. Siitä syntyvät herkulliset puurot, leipomukset tai kuohkea vaahto kahvin päälle. Nappaa vinkit maidottomaan aamupalaan!

Kahvia, puuroa, smoothieta ja vohveleita. Onko ihanampaa kuin herkullinen arkiaamiainen tai hitusen juhlavampi viikonloppubrunssi? Kaiken voi loihtia myös ilman maitoa. Suomalaisen Plantin valmistama Kaurajuoma on kasvipohjainen vaihtoehto aamupalapöytään.

Plantin maustamaton Kaurajuoma sopii juotavaksi sellaisenaan, mutta se on herkullinen valinta myös aamupuurojen, murojen ja granolan kanssa nautittavaksi. Sitä voi käyttää monipuolisesti erilaisissa aamiaisruoissa. Esimerkiksi brunssisi nousee uudelle tasolle, kun käytät Kaurajuomaa belgialaisiin kauravohveleihin.

Kaurajuoma sopii miellyttävän makunsa vuoksi myös trendikkäisiin ja maistuviin tuorepuuroihin. Yllätä aamiaisseurue herkullisella päärynä-hasselpähkinätuorepuurolla. Karamellisoitu päärynä tekee puurosta taivaallisen hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Voit mainiosti käyttää Kaurajuomaa myös erilaisten aamiaissmoothieiden pohjana tai paistaa vaikkapa pannukakun. Kaurajuoma soveltuu ruoanlaittoon ja leivontaan siinä missä maitokin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaurajuoma – hyvän pullan salainen ainesosa

Kaurajuomalla loihdit brunssipöytään helposti myös makeita herkkuja. Esimerkiksi erilaiset pikkupullat ja pullapitkot saavat aivan uudenlaista mehevyyttä ja herkullisuutta, kun käytät taikinan nesteenä Planti Kaurajuomaa. Voisiko täydellisempää päätöstä brunssille olla kuin vastaleivottu pulla!

Jos olet pohtinut kasvipohjaisten raaka-aineiden lisäämistä omaan tai perheesi ruokavalioon, on hyvänmakuinen Kaurajuoma oiva keino totutella maidon tapaan käytettävään juomaan. Sitä voivat käyttää kaikki perheen yli 1-vuotiaat jäsenet.

Suomessa Turun tehtaalla valmistettavan juoman raaka-aineena käytetään kotimaista, terveellistä kauraa. Planti Kaurajuoma on vähägluteeninen ja siihen on lisätty kalsiumia sekä D-vitamiinia. Se sopii niin sekaravinnon kuin vegaanienkin pöytään. Nyt uudistuneen ulkoasun myötä myös pakkauskoko vaihtui paljon toivotuksi yhden litran pakkaukseksi.

Mitä kaurajuomaa kahviin?

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvikansaa, ja monissa kodeissa ihana kahvintuoksu leijailee vastaan heti aamusta. Kaurajuoma on oiva vaihtoehto myös kahvin kanssa nautittavaksi. Jos kaipaat kahvin sekaan jotain vieläkin parempaa, kokeile Plantin Kaurajuoma kahviin. Se on kehitetty toimimaan täydellisesti juuri kahvin kanssa.  Uudistuneen reseptinsä ansiosta suosittu tuote käy entistä paremmin kaveriksi niin suodatinkahviin kuin erilaisiin erikoiskahveihinkin.

Kaurajuoma Kahviin vaahtoutuu ihanan pehmeäksi vaahdoksi, jolla kruunaat suosikkikahvisi täydelliseksi makuelämykseksi. Kuohkean kauravaahdon salaisuus on seuraava: jäähdytä Kaurajuoma kahviin ensin viileäksi jääkaapissa. Lämmitä kaurajuoma sen jälkeen kattilassa ja vaahdota vaahdotusvispilällä tai sähköisellä vaahdottajalla kuohkeaksi. Varo kuumentamasta liikaa, jotta juoma ei palaisi pohjaan ja vaahto lässähtäisi. Mahdolliset ilmakuplat saat pois, kun kopautat kattilaa muutaman kerran pöydän kulmaan. Kaada vaahto lopuksi lempikahvisi joukkoon ja nauti. Voit tehdä vaahdon myös perinteisellä käsikäyttöisellä höyryvaahdottimella.

Planti Kaurajuoma Kahviin on koostumukseltaan täyteläinen, ja sen maussa on pehmeä, miellyttävä kauran maku. Se on 100 % kasvipohjainen, joten tuote sopii niin vegaaneille kuin sekaravinnon syöjillekin.

Ostamalla Plantin tuotteita, teet aina myös hyvää. Plantin omistaa Kavli-säätiö, joka jakaa vuosittain voittonsa hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna Kavli Trust -säätiön kautta lahjoitettiin yhteensä jopa 12 miljoonaa euroa, joista 90 000 euroa jaettiin suomalaisten lahjoituskohteiden kesken.

Lue lisää Plantin tuotteista!

Osallistu kilpailuun ja voita blenderi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla