Plantin kasvipohjaisilla ruoanlaittotuotteilla loihdit hurmaavia herkkuja helposti. Samalla tuet hyväntekeväisyyttä. Katso viisi syytä kokeilla ja ihastua!

Yhä useampi haluaa pienentää ruokavalionsa ilmastovaikutusta. Kotimaisen Plantin kasvipohjaiset ruoanlaittotuotteet ovat kestävä valinta sekä ympäristön että oman hyvinvoinnin puolesta. Mikä parasta, Plantin tuotteilla ruokavaliotaan voi muuttaa kestävämpään suuntaan ilman että ruoan mausta pitäisi tinkiä.

Plantin Cooking-sarja on valikoima kaurapohjaisia ruoanvalmistustuotteita, joita voit käyttää perinteisen ruokakerman tapaan. Cooking-sarjan avulla on sujuva siirtyä käyttämään kasvipohjaisia ruoanlaittotuotteita ja samalla lisätä oman ruokavalion kasvipohjaisuutta. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansioista Planti Cooking -tuotteet ovat kategoriansa markkinajohtajia Suomessa.

Maustamaton Planti Cooking Original sopii neutraalin makunsa vuoksi monipuolisesti ruoanlaittoon ja leivontaan. Toukokuussa tämä suosikkituote saa uuden pakkausulkoasun ja tutun 2 desilitran pakkauksen rinnalle tulee toivottu isompi, viiden desin koko, josta riittää isommankin porukan soppaan. Lisäksi tuttu 7,5 desilitran pakkaus muuttuu yhden litran pakkaukseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä tekee Planti Cooking -tuotteista niin erinomaisia? Listasimme viisi syytä kokeilla ja ihastua. Nappaa samalla vinkit ja reseptit kasvipohjaisten ruoanlaittotuotteiden käyttöön!

1. Hyvä maku on kaiken a ja o

Planti Cooking -tuotteiden maku on vertaansa vailla. Ihanan täyteläinen, maustamaton Planti Cooking Original tuo ruokiin pehmeyttä ja mehukkuutta. Voit käyttää sitä ruokakerman tavoin kastikkeisiin, uuniruokiin, keittoihin, wokkeihin, patoihin ja herkullisiin leipomuksiin. Kokeile ja ihastu, kuinka täyteläinen perunamuusi ja kastike ruoanlaittotuotteella syntyy.

Planti Cooking-sarjaan kuuluu lisäksi neljä mahtavan makuista maustettua tuotetta, Thai, Chili, French Herbs ja Onion, joita käyttämällä loihdit ruoasta helposti monta astetta herkullisempaa.

Planti Cookin Thai antaa ruokaan klassisia thaikeittiön vivahteita inkiväärin, sitruunaruohon, chilin ja kookoksen muodossa. Testaa tuotetta vaikka klassikkoherkku pad thaissa. Kiireisten päivien pelastus on vegaaninen green curry neljälle. Sekoitat vain ainekset keskenään ja annat uunin hoitaa loput.

Kun kaipaat ruokiin pientä lisäpotkua, lorauta joukkoon Planti Cooking Chiliä. Se antaa ihanan mausteista makua esimerkiksi simppeliin kasvissosekeittoon ja maukkaaseen linssi-pastavuokaan. Lempeän tulinen ruoanlaittovalmiste sopii erinomaisesti myös loppukesän ykkösherkkuun, suppilovahverokeittoon.

Yrttisten makujen ystävät maustavat ruokansa Planti Cooking French Herbs -tuotteella ilman, että kotiin tarvitsee hankkia monia eri yrttejä. Esimerkiksi bouillabaissen kasvisversion kruunaat French Herbsin ihanilla mauilla.

Sipuli on suomalaisten luottokasvis, joka kuuluu olennaisena osana moniin resepteihin. Mehevää sipulin makua tuot ruokiisi Planti Cooking Onion -tuotteella. Sen lempeä sipulin maku sopii loistavasti esimerkiksi herkullisiin bataattinuudeleihin.

2. Helposti hyvää arkeen ja juhlaan

Plantin Cooking-sarja hurmaa helppoudellaan. Ruoanlaittotuotteet ovat koostumukseltaan suomalaisten mieleen, sillä sopivan sakeina ne tuovat ruokaan ihanaa täyteläisyyttä. Tuotteet ovat myös keitto-ominaisuuksiltaan loistavia. Ne eivät juoksetu tai kokkaroidu herkästi, ja kestävät näin pitkääkin kuumennusta. Hyvänä esimerkkinä pitkää kypsennystä vaativat uuniruoat, kuten vegaaninen peruna-kaalilaatikko, jolla ruokit isonkin poppoon kerralla.

3. Sopii moneen ruokavalioon

Ruoanlaittajaa helpottaa, kun raaka-aineet sopivat mahdollisimman monen syöjän ruokavalioon. Maidottomina ja laktoosittomina Planti Cooking-sarjan tuotteet sopivat kaikille maitoallergisille ja laktoosia vältteleville. Sarjan tuotteet ovat 100 % kasvipohjaisia, joten ne sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Herkullisen maun ja loistavien ruoanlaitto-ominaisuuksien ansiosta myös sekaravinnon syöjät voivat hyvillä mielin käyttää Plantin tuotteita ja lisätä helpolla tavalla ruokavalionsa kasvipohjaisuutta.

4. Tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisesta kaurasta

Plantin ruoanlaittotuotteet ovat oiva ratkaisu, kun haluat painottaa ruokavalinnoissasi kotimaisuutta. Ne valmistetaan Turussa ja aina 100 % suomalaisesta kaurasta.

5. Voitot ohjataan hyväntekeväisyyteen

Toisin kuin valtaosan yrityksistä, Plantin omistaa Kavli-säätiö, joten päämääränä ei ole voiton tavoittelu. Sen sijaan voitot ohjataan monipuolisesti hyväntekeväisyyteen niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Valitsemalla Plantin tuotteita ruoanvalmistukseen teet hyvää myös hyväntekeväisyyden muodossa. Lue lisää täältä!

Osallistu arvontaan ja voita blenderi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla