
Cajunmauste, rapea punasipuli ja korianteri pistävät lohileivät uusiksi.
Grillatut lohisandwichit
Ainekset
Työvaiheet
- Valmistele grillihiillos tai kuumenna kaasugrilli täydelle teholle. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja cajunmausteella.
- Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele kylmässä vedessä. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori. Leikkaa avokado, tomaatit, kurkku ja chili ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
- Grillaa leipäviipaleet kuumassa grillissä tai suoralla tulella nopeasti molemmin puolin. Grillaa lohiviipaleet nopeasti vain toiselta puolelta. Purista limetin mehu lohiviipaleille.
- Voitele leivät majoneesilla. Jaa ensin sipuli, sitten lohi, avokado, tomaatti, kurkku ja korianteri kahdelle leipäviipaleelle. Pirskota srirachaa päälle. Paina toiset leivät kevyesti kanneksi. Puolita sandwicheiksi.
alkuotsikussa lohen piti kypsyä lepien välissä, kuitenkin ohjeessa lohi grillattiin erikseen.
Ja lohi grillataan vain toiselta puolelta???
Aikamoista sekoilua. Ristiriitaisuuksia ohjeissa. " Ammattilaiset asialla"
Missähän se lohi nyt grillataan? Suoraan grillissä vai sen leivän sisällä. Nyt ei tyhmä ymmärrä.
Tämä ohje on ihan ok, leipä ja lohi grillataan erikseen. Ohjeeseen liittyvä juttu on ihan hölynpölyä. Jos ohjeen mukaan grillaat leipiä suoralla tulella, niin se on 5 sekuntia, ja leivät ovat valmiit. Jos lohi on leipien välissä, kuten jutussa sanotaan, niin se ei ehdi kypsyä, vaan jää raa'aksi. Limetin mehu tietysti kypsyttää lohta hiukan, mutta ei tarpeeksi.