
Tämä makkarapasta valmistuu yhdessä pannussa, sillä pasta keitetään kastikkeen mukana. Jos haluat makkaroihin enemmän poltetta, lisää ruokaan chiliä.
Yhden pannun makkarapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa makkarat puolen sentin viipaleiksi.
- Kuumenna öljy reilun kokoisessa kattilassa. Lisää sipuli, makkarat, paprikajauhe ja chili. Kääntele seosta kuumassa kattilassa kolme minuuttia.
- Lisää kokonaiset kirsikkatomaatit, paseerattu tomaatti sekä kypsentämätön pasta ja suola. Sekoita. Lisää vettä niin, että aineet peittyvät nesteeseen. Anna ruuan kypsyä kannella peitettynä 15–20 minuuttia.
- Sekoita ruoka ja lisää oliivit. Rouhi mausteeksi mustapippuria.
Yäk.
Why you didn't add straight also the dish soap just to be even faster.
Oon miettinyt paljon näitä nyt pinnalla olleita yhden pannun pastoja, että voiko oikeesti toimia ja olla hyvää. Kokeilin tätä ja suoraan sanoen.... syömäkelvotonta. Älkää kokeilko.
Aivan mauton p***aa. En suosittele kenellekään.
Ei ole ennen jäänyt kokonaista ateriaa syömättä ruuan maun takia. Nyt jäi, ei kannata kokeilla