
Tämä on meidän perheen lempiruoka. Parempaa itsetehtynä, koska Henri Alenin Mutti-kastike on niin hyvää! Googlaa Henri Alenin Mutti-ohje ja tee se x 2. Lihapullaohje alla. New Yorkissa lihapullat tarjoillaan aina tomaattikastikkeessa, poikani mielestä äidin tekemä on parempaa...
Huom! Tämä ohje vaatii korkeareunaisen ison kasarin tai korkeareunaisen paistinpannun!
New Yorkin lihapullat Mutti-kastikkeella
Ainekset
Työvaiheet
Valmista ensin Mutti-kastike. Kiehauta ajoissa spagettivesi. Laita jauheliha monitoimikoneeseen ja kaada kaikki ainekset paitsi vehnäjauho kulhoon. Sekoita sekaisin. Pyörittele lihapullat käsin palloiksi kastaen pullat vehnäjauhoon ja paista pullat valurautapannussa. Pudottele valmiit pullat valmiiseen Mutti-kastikkeeseen ja anna kihahtaa kannen alla n. 5 minuuttia. Kun spagettivesi kiehuu, keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, miinus yksi minuutti. Nosta valmis spagetti kauhalla lihapullien sekaan ja anna olla n. 1 minuutti. Tarjoile heti parmesan raasteen ja silputun basilikan kanssa.
Eikä Henkan Muttisoosia tarvitse googlata, sehän löytyy täältä Sopasta tietty!
Mahtava ohje jälleen, Tintti! Kiitos! Vähänkö teen tätä ja soitan Kummisetä-leffojen soundtrackia! ;)
Voi kiitos! Oishan mulla näitä reseptejä, mutta työnteko haittaa postailuja! ;)
Vaikuttaa hyvältä! Tässä suora linkki Henkan Muttisoosiin soppalaisten elämää helpottamaan: https://www.soppa365.fi/resepti/678/muttisoosi/