
Avokado tekee juustottomasta pestosta täyteläisen makuisen.
Avokadopesto
Ainekset
Työvaiheet
- Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla paistinpannulla. Hienonna basilika ja persilja sekä valkosipulinkynsi.
- Mittaa oliiviöljy korkeaan kapeaan kulhoon, lisää valkosipuli, yrtit, mausteet, sekä puoli desilitraa paahdettuja pinjansiemeniä.
- Soseuta sauvasekoittimella hienoksi pestoksi.
- Lusikoi avokado lautaselle ja murskaa se haarukalla. Purista päälle puolikkaan limetin mehu. Sekoita avokado peston joukkoon. Tarjoa pesto pastan kanssa. Ripottele loput pinjansiemenet pastan päälle.
Mihin katosi puoli desiä pinjansiemeniä?
Eikös pastassa ole yleensä munaa?
Kiitos kysymyksistä, loput pinjansiemenet voi ropistella sellaisenaan pastan päälle.
Pastassa ei ole kananmunaa, ellei sitä erikseen lue pakkauksessa.
Käytetäänkö basilikasta myös varret?