
Helppo piirakka syntyy valmistaikinasta.
Helppo gluteeniton parsakaalipiirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Painele sulanut taikina piirakkavuoan (23 cm) pohjalle ja reunoille.
- Leikkaa parsakaali nupuiksi ja keitä minuutin ajan suolalla maustetussa vedessä. Nosta lävikköön. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pehmennä parsakaalia ja valkosipulia öljyssä noin 5 minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vatkaa munat ja kerma. Raasta juusto ja lisää joukkoon. Kaada munamaito pohjalle. Asettele parsakaalit päälle ja kypsennä noin 30 minuuttia 200 asteessa, kunnes täyte ei enää hylly.
Missä asteessa ?
3 kananmunaa ja 200 g juustoa täytteessä kuulostaa melko paljolta. Marjapiirakkaan kermaviilillä riittää yksi kananmuna, luulisi että tähänkin?