
Pienet kesäkurpitsat sopivat pitkittäin puolitettuina mainiosti grillattaviksi. Limetti-fetavoi antaa miedonmakuisiin kesäkurpitsoihin herkullisen maun.
Grillatut kesäkurpitsat ja limetti-fetavoi
Ainekset
Työvaiheet
-
Tee limetti-fetavoi. Murenna feta voin joukkoon. Pese ja raasta sekaan limettien kuoret. Hienonna chili ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jäähdytä tarvittaessa.
-
Puolita kesäkurpitsat pituussuunnassa. Grillaa kesäkurpitsoita (kevyesti öljyttynä) noin 5 minuuttia. Ne saavat jäädä aavistuksen napakoiksi. Mausta sormisuolalla ja lisää limetti-fetavoita kuumille kesäkurpitsoille. Tarjoa heti sellaisenaan tai lisukkeena.
Erittäin herkullinen ja helppo resepti. Kesäkurpitsat kannattaa grillata kunnolla, eikä tuijottaa liikaa kelloa. Lisäsin limetti-fetavoihin myös valkosipulia, josta illallisen nauttijat pitivät myös paljon.