
10-vuotiaan Saran uunilohi yrttikastikkeella mykisti Junior MasterChef -tuomarit. Soijaa, limeä, chiliä, sieniä… Näin valmistat täydellisen aasialaisen yrttikastikkeen!
Saran aasialainen uunilohi yrttikastikkeella
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 175 asteeseen. Leikkaa kala annospaloiksi ja pyyhi sen pinta kuivaksi. Sekoita soijakastike, suola ja limemehu ja kaada liemi kalan päälle. Paista kalaa uunissa 15 minuuttia. Valmista sillä aikaa kastike.
- Kiehauta kookosmaito kattilassa. Lisää chili, chilikastike sekä lopuksi yrtit (jätä muutama lehti koristelua varten) Pilko sienet ja lisää ne kastikkeeseen, anna kiehua hetki.
- Koristele annokset tuoreilla yrteillä ja tarjoile kastike erikseen.
Mahtavaa 👌🏾👩🏻🍳
Upea ❤️