Kaali makeutuu uunissa. Kun se voidellaan hunajalla ja voilla, lopputulos on erityisen herkullinen.
Hunajakaalilohkot
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpiämään 150 asteeseen. Leikkaa kaalista kanta pois. Tee puolikkaasta kaalista 4 isoa lohkoa. Lado lohkot vuokaan.
- Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Sekoita hunaja kuumaan voihin. Voitele kaalilohkot hunajavoilla pullasutia käyttäen. Anna lohkojen paistua uunissa 30 minuuttia ja voitele lohkoja muutaman kerran paiston aikana.
- Ota pehmeät kaalit uunista. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä tai voita ja paista kaalien sivuihin kauniin ruskeat pinnat. Nosta tarjoiluastiaan, kaada loput voiseoksesta kaaleille ja ripauta päälle suolaa.
Täytyy kokeilla!