
Tanssija Matti Puron uskomattoman hyvässä nyhtökanapastassa maistuvat pekoni, ananas ja parmesaani. Tähän pastaan käytetään perunagnoccheja, jotka imaisevat tehokkaasti kastikkeen maut.
Matin nyhtökanapasta
Ainekset
Työvaiheet
-
Kypsennä koko paketti nyhtökanaa pakkauksen ohjeen mukaan. Revi ”säikeiksi” kahden haarukan avulla.
-
Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele pekoni pieneksi.
-
Ruskista pekoni ja sipuli kovalla lämmöllä padassa tai paistinpannulla. Lisää joukkoon ruokakerma ja noin puolet paketin nyhtökanasta. Valuta ja lisää ananaspalat joukkoon. Sekoita ja anna tekeytyä kannen alla hetki.
-
Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Voit myös paistaa niihin tämän jälkeen rapean pinnan pannulla voissa tai öljyssä.
-
Sekoita gnocchit ja kastike. Tarjoa parmesaanilastujen kanssa.
Valuta...? Mikä pitäisi valuttaa?
Käyttäjä7784: Ne ananaspalat pitää valuttaa.