
Surf 'n turf -annokset yhdistelevät lihaa ja kalaa. Eri makujen yhteentörmäyksessä syntyy upeita herkkuja, kuten tässä amerikkalaista ja japanilaista makumaailmaa yhdistelevässä annoksessa.
Okonomiyaki surf ’n turf
Ainekset
Työvaiheet
-
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Hienonna kevätsipulien valkoinen osa. Säästä vihreät varret viimeistelyyn. Paista kaali-sipuliseosta öljyssä pari minuuttia. Nosta liedeltä. Mausta soijalla ja mirinillä.
-
Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää loput taikinan ainekset ja sekoita tasaiseksi. Lusikoi kaali-sipuliseos taikinan joukkoon.
-
Valuta katkaravut. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita ne majoneesiin. Laita viileään.
-
Paista jauheliha pannulla muruksi omassa rasvassaan. Mausta worcestershire-kastikkeella, mirinillä ja soijalla.
-
Paista samaan aikaan toisella pannulla okonomiyakeja yksi kerrallaan, noin 3 minuuttia molemmin puolin.
-
Annostele jauhelihamurua, katkismajoneesia ja kevätsipulia okonomiyakien päälle.