Kuvat
Tuuli Kanerva, Marja Samuli, Sami Repo, Panu Pälviä, Tuomas Kolehmainen

Viisi viikoittain ilmestyvää arki-iltoja sujuvoittavaa reseptiä. Valittu sinua varten, jotta kaikki aika ei menisi reseptejä selatessa. Poimi resepteistä yksi, kaksi tai osta ainekset kaikkiin.

Viiden suoraan valittujen ohjeiden on tarkoitus tarjota helposti lähestyttäviä ideoita ja valmiita reseptejä, jotka sopivat kiireisen arjen pyörteisiin. Valtaosa resepteistä valmistuu nopeasti, noin puolessa tunnissa. Osa resepteistä kypsyy uunissa pidempään, mutta aktiivinen kokkausaika jää vain muutamaan minuuttiin.

Arjen ruoanlaittoa helpottavat myös reseptit, joiden raaka-aineiden määrä on rajattu vähäiseksi. Vähäinen määrä aineksia tarkoittaa usein myös edullisempaa hintaa. Mausta ei kuitenkaan tingitä!

Riisinuudeli-selleribowl

30 min
Kaksi edullista ainesosaa ja muutama mauste. Niistä syntyy jopa koukuttavan hyvä pikaruoka! Raaka-aineet saattavat aluksi hämmästyttää, mutta sointuvat yllättävän hyvin yhteen. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Quesadillat joulupossusta

20 min
Joulukinkusta pitäsi päästä eroon, mutta se ei meinaa maistua edes sinapin kanssa leivän päällä? Ei huolta, kun kinkun kuutioi quesadillojen täytteeksi tex mex -makujen joukkoon, ei joulun maku tule edes mieleen.


Tästä reseptiin.

Rapeat punajuuret ja aioli

60 min
Napakan kypsät punajuuret leikataan pihveiksi, leivitetään ja paistetaan voissa rapeiksi. Voi olla parempaa kasvispihviä, kuin kirjaimellisesti yhden kasviksen pihvi? Leivityksen joukossa on reilusti tuoreita yrttejä ja aioli on ihanan täyteläinen. Näiden pihvien rinnalle voisi keittää esimerkiksi ohraa.


Tästä reseptiin.

Broilerifettuccine

15 min
Kermainen kanapasta kaupan kypsistä koipireisistä valmistuu vartissa. Tämä ruoka on tuttu ja turvallinen ja pelastaa nopeasti nälkäkiukun vaaralta. Jos valitset tuorepastan, saat lautasen eteesi vielä nopeammin.


Tästä reseptiin.

Blinipannukakku

1 h 45 min
Blinipannari ei ole kaikista nopein ruoka, mutta suurin osa ajasta menee taikinan turpoamiseen ja sen paistumiseen uunissa. Blinipannari on siitä hyvä, että täytteenä voi hyödyntää kaikki joulun jämät!


Tästä reseptiin.

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla