Kotona kokattu, terveellinen pikaruoka jättää arkeen tilaa hengähdyshetkille. Pilko ainekset etukäteen niin, että H-hetkeen jää vain liemen lämmitys.
Savulohi-nuudelikulho
Ainekset
Työvaiheet
- Murra nuudelit pienemmiksi paloiksi neljään annosrasiaan. Valitse tiiviisti suljettavat rasiat, jotka kestävät kuumaa.
- Kuori ja raasta porkkanat.
- Huuhtele lehtikaali ja irrota kova ruoti. Revi lehdet annospaloiksi. Sulata soijapavut, pilko chili ja revi basilikan lehdet. Paloittele savukala.
- Asettele kasvikset ja kalapalat kerroksittain rasioihin nuudeleiden päälle.
- Kiehauta liemen ainekset ja sekoita liemi tasaiseksi. Kaada jokaiseen rasiaan noin 3 dl lientä niin, että nuudelit peittyvät.
- Sulje rasioiden kannet ja anna keiton kypsyä itsekseen 6 minuuttia.
Vinkki! Jos pidät tulisuudesta, pilko keittoon reilummin tuoretta chiliä.