
Ilmojen viiletessä lämpimänä tarjottava fetadippi kruunaa herkkuhetken. Ranch-henkinen dippi on ikisuosikki, ja se on helppo tehdä vegaanisenakin versiona.
Kasvislauta kahdella dipillä
Ainekset
Työvaiheet
-
Sekoita keskenään majoneesi ja ranskankerma. Hienonna valkosipulinkynsi ja yrtit. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi dipiksi. Tarjoa kasvistikkujen kanssa.
LÄMMIN FETADIPPI
Ainekset
Työvaiheet
-
Murustele feta ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja kerma. Pese ja raasta sitruunan kuori ja hienonna timjami. Mausta juustoseos kuoriraasteella ja yrtillä. Kaada dippi pieneen uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa 15 minuuttia tai kunnes pinta kuplii ja on aavistuksen ruskeapilkkuinen.
-
Juuston paistuessa paloittele mantelit ja paahda kuumalla, kuivalla pannulla pari minuuttia.
-
Anna dipin jäähtyä pari minuuttia. Ripottele mantelit pinnalle ja tarjoa kasvistikkujen kanssa.