Luullinen possun kyljys on leikattu tomahawktyyliin. Vieressä paahtuvat savukasvikset.
Misomarinoitu possu
Ainekset
Työvaiheet
- Pyyhi kyljysten pinta. Sekoita marinadiainekset ja sivele marinadi kyljyksiin. Anna maustua puoli tuntia huoneenlämmössä tai useamman tunnin jääkaapissa. Nosta kyljykset jääkaapista huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta.
- Kuumenna grilli. Sipaise kuumaan parilaan öljyä ja nosta kyljykset kypsymään ja saamaan paistoraidat.
- Älä töki lihaa grillipihdeillä vaan anna possun tiristä rauhassa kypsäksi. Kun neste tihkuu kyljysten pinnalle, käännä kyljykset ja paista toiselta puolelta. Aikaa kuluu lihan paksuuden mukaan noin 4 minuuttia per puoli.
- Lisää suolaa maun mukaan. Tarjoile kyljykset savukasvisten ja ruohosipulimajoneesin kera.