
Raejuustoletut maistuvat makeiden tai suolaisten lisukkeiden kanssa.
Terveellinen raejuusto on hyvästä syystä suosionsa huipulla. Näihin resepteihin kannattaa käyttää purkillinen tai kaksi.
Vähäsuolainen ja vähärasvainen raejuusto on suositumpaa kuin koskaan. Sen ymmärtää, sillä raejuusto sopii moniin ruokiin kevyistä välipaloista ja leivonnasta salaatteihin ja lämpimiin ruokiin. Ruuasta tulee täyttävämpää ja saat kaupan päälle mukavasti proteiinia ja kalsiumia. Näihin resepteihin kannattaa käyttää purkillinen tai kaksi.
- Raejuustoletuissa on enemmän proteiinia kuin tavallisissa. Ne voi paistaa makeaksi herkuksi tai suolaiseksi välipalaksi. Jätä vain suolaisista pois sokeri ja raasta joukkoon porkkanaa. Porkkanaletut maistuvat puolukoiden kanssa. Makeisiin lettuihin taas voi upottaa tavallisen sijasta vaniljanmakuista raejuustoa. Tupla-annos on luultavasti hyvä idea.
- Raejuustopaistos menee herkusta kuin mehevä uunijuusto, mutta sen valmistusaineet ovat kevyempiä. Annoksessa raejuustopaistosta on noin 24 grammaa proteiinia. Paistoksen voi herkutella hyvillä mielin hillon, hedelmien tai marjojen kera.
- Ihanan mehevä vihreä pesto syntyy raejuustosta, kurpitsansiemenistä ja rukolasta. Surauta soosi valmiiksi pastan kypsyessä, sekoita se valutetun pastan joukkoon ja uusi arjen luottoruoka on valmis!
- Myös munakkaaseen raejuusto tuo hyödyllisen proteiinilisän. Raejuusto sulaa munakasmassan seassa pehmeäksi. Kesäkurpitsan ja varsiparsakaalin täydentämästä annoksesta riittää täyttäväksi lounaaksi kahdelle.
- Totuus on, että raejuusto toimii monessa paikassa, jossa rasvaisempaa ja suolaisempaa juustoa ei kaivata. Esimerkiksi tässä helpossa mutta upeassa lohipiirakassa on rutkasti makua, ja raejuusto tekee täytteestä suussa sulavaa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla