
Kevyt pastakastike muistuttaa cevichea, kun lohikuutiot raakakypsyvät sitruunaliemessä.
Cevichepasta ja pinaatti-parmesaanisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa lohi noin 1 cm:n kuutioiksi ja laita kulhoon. Pese sitruuna ja raasta sen keltainen kuoriosa hienoksi raasteeksi. Purista sitruunan mehu ja lisää se kuoriraasteen kanssa lohikuutioiden joukkoon. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna korianterinlehdet. Sekoita chili, korianteri, öljy ja suola lohen joukkoon. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia.
- Tee salaatti. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Nypi lehdet tillinoksista. Sekoita sipuli, tilli, pinaatti, punamangoldi ja parmesaani keskenään.
- Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita lohikuutiot mausteineen kuuman pastan joukkoon. Lisää päälle salaattia.
Sipuli pilaa kalaruuat. Poikkeus sipulisilli