
Salaatinkastikkeessa maistuvat Bloody Maryn maut.
Katkarapu-pastasalaatti ja Bloody Mary -kastike
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata ja valuta ravut. Purista sitruunoiden mehu ja sekoita katkarapujen joukkoon.
- Kypsennä orzopastaa 10–12 minuuttia.
- Pese ja paloittele varsiselleri, tomaatit ja kevätsipuli. Huuhtele rucola.
- Kumoa pasta isoon kulhoon. Lisää joukkoon katkaravut, vihannekset ja rucola. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valmista kastike (ks. ohje alempana) ja lisää se pastan joukkoon.
Bloody Mary -kastike
Ainekset
Työvaiheet
- Hienonna sellerinvarret. Purista sitruunoiden mehu.
- Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi, tarkista maku ja säilytä kastike jääkaapissa.