klo 15:07 | 8.5.2015

Tulinen kaalisalaatti on kuin pikainen kimchi ja sopii mainiosti grilliruokien seuraksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Kimchislaw
Ainekset
400
g
varhais- tai kesäkaalia (puolikas isosta varhaiskaalista)
2
porkkanaa
1-2
kevätsipulia tai kesäsipulia varsineen
1
valkosipulinkynsi
3
cm
pala inkivääriä
3
rkl
srirachakastiketta
1
rkl
riisiviinietikkaa
1
rkl
(ruoko)sokeria
Työvaiheet
- Leikkaa tai höylää kaali juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi. Voit käyttää myös raastimen isoa terää. Kaunein lopputulos syntyy kuitenkin suikaloimalla.
- Kuori porkkana ja viipaloi kuorimaveitsellä siivuiksi. (Voit myös raastaa porkkanan.) Hienonna sipuli.
- Kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Yhdistä ne srirachakastikkeen, riisiviinietikan ja sokerin kanssa kulhossa.
- Yhdistä kaikki aineet suureen kulhoon. Anna maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua.