Täytetyt avokadot syntyvät pikaisesti piknikevääksi, mutta toimivat myös aamiaisella.
Täytetyt avokadot
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 250-asteiseksi. Leikkaa avokado pitkittäin puoliksi. Poista kivi. Jos kivi on pieni, kaavi noin ruokalusikallinensisusta pois.
- Purista avokadon puolikkaille limen mehua. Laita ne uunipellille tai pieneen vuokaan.
- Riko kuhunkin puoliskoon kananmuna. Ripottele päälle suola ja mustapippuria.
- Kypsennä uunissa 5−8 minuuttia, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet. Keltuaiset saavat jäädä valuviksi.
- Koristele avokadot ruohosipulilla.
Kokeiltu on …nopeaa hyvää lounasta !
Hauska kuulla, nami-hiiri! Kananmunassa ja avokadoissa on molemmissa se kiva juttu, että ne ovat tosi monipuolista evästä. Niistä voi tehdä mitä vain :)