
Rommirusina-raakasuklaa maistuu vaikka joulupöydässä. Ohje on maidoton ja gluteeniton.
Ruokapankista löydät lisää http://ruokapankki.blogspot.fi/
Rommirusina -raakasuklaa
Ainekset
Työvaiheet
Laita rusinat pieneen kulhoon ja kaada päälle rommi. Anna maustua vuorokauden. Valuta rusinat siivilällä.
Sulata hiljalleen vesihauteessa kookosöljy ja kaakaovoi. Ota suklaapohja hellalta ja lisää mukaan kaikki loput aineet, sekoita. Lisää nyt myös marinoidut rusinat. Vuoraa esim. matala vuoka foliolla ja kaada suklaamassa päälle. Kanna vuoka pakastimeen ja anna jäätyä. Ota ennen leikkaamista pieneksi hetkeksi huoneenlämpöön ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Tarjoile jääkaappikylmänä, muuten suklaa sulaa näpeille.