Tarjoa tofupallerot kylminä tai lämpiminä, sellaisenaan tai tikun nenässä kirsikkatomaatin ja basilikanlehden kanssa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
15 kpl
Valmistusaika
20 min + paistaminen 10 min
Vaikeustaso
Helppo
Tofupallerot
Ainekset
1
pkt (n. 250 g)
maustamatonta tofua
1
dl
kevätsipulinvartta silputtuna
1
valkosipulinkynsi
1
ruukku
tuoretta parsilijaa
100
g
parmesaania
2
rkl
tomaattipyreetä
1
rkl
oliiviöljyä + 1 dl öljyä paistamiseen
½ + ½
dl
panko-korppujauhoja (esim. Yutaka)
½ - 1
tl
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Työvaiheet
- Valuta tofua lävikössä xx minuuttia. Hienonna sipulinvarsi, valkosipuli ja persilja. Raasta juusto.
- Aja tofu ja tomaattipyree sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi ja siirrä seos kulhoon. Lisää juusto, sipulit ja yrtit.
- Sekoita hyvin. Lisää 1rkl oliiviöljyä ja puolet korppujauhoista. Mausta mustapippurilla. Anna taikinamassan turvota noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää ripaus suolaa tarvittaessa.
- Kuumenna öljy pannussa. Paista kuumassa öljyssä ensin pieni koepala. Jos pyörykkä ei pysy koossa vaan hajoaa öljyyn, lisää taikinaan hieman korppujauhoja. Pyöritä taikinasta pieniä pyöryköitä ja kierittele ne korppujauhoissa.
- Paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi. Valuta pyöryköistä ylimääräinen rasva pois talouspaperilla.
- Tarjoa lämpiminä tai kylminä.
- Vinkki! Karkearakeista japanilaista panko-korppujauhoa myydään isoissa marketeissa ja etnokaupoissa. Jos et löydä pankoa, käytä tavallista korppujauhoa.