Laulaja Evelinan päivänä Satulinnassa herkutellaan vokatuilla kasviksilla, joissa on seesamin paahteinen maku. Seesamikasvikset maistuvat herkullisilta vaikka paistetun kalan tai tofun kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Evelinan seesamikasvikset
Ainesosat
1
punasipuli
1
porkkana
1
paksoi
1
pieni
kesäkurpitsa
200
g
vihreitä papuja
3
rkl
seesamiöljyä
1
tl
suolaa
2
rkl
riisiviinietikkaa
1
rkl
ruokokidesokeria
3
rkl
seesaminsiemeniä paahdettuna
Koristeluun
sinimailasen ituja
Vaiheet
- Kuori punasipuli ja porkkana. Pilko kaikki kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
- Wokkaa kasvikset kuumassa pannussa seesamiöljyssä nopeasti (pari minuuttia). Mausta kasvikset suolalla, etikalla ja sokerilla. Lisää seesaminsiemenet.
- Koristele seesamikasvikset iduilla.