
Oikeastaan tämä ei ole resepti. Tämä on pelastuslista. Asioita yhdistellään nopeasti, ja lopputuloksena on mukiinmenevä ruoka. Joskus on "oikaistava vähän polkuja". Valitse reseptin ainesosista ne, jotka kotoa löytyvät. Sovella ja versioi!
Yleissääntö kuuluu: tilkassa oliiviöljyä freesattu valkosipulinkynsi ja chilihakkelus pelastavat minkä tahansa keskinkertaisen pasta-annoksen siedettäväksi ellei jopa herkulliseksi! Käytä aina hyvää sormisuolaa.
Paniikkipasta töitten jälkeen
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pasta kiehumaan kattilaan ohjeen mukaan. Anna pulputa. Et tarvitse öljyä keitinveteen.
- Ota esiin leikkuulauta ja pienennä valkosipulinkynnet, chili ja yrtit hakkelukseksi.
- Kuutioi mozzarella pieniksi kuutioiksi.
- Kuutioi avokado peukalonpään kokoisiksi paloiksi.
- Kuumenna pienessä paistinpannussa oliiviöljy ja freesaa siinä valkosipulinkynsiä ja chilejä hetki. Voit lisätä sekaan hiukan suolaa. Lisää joukkoon puoli purkkia pestoa ja lämmitä (älä paista).
- Kun pasta on kiehunut al denteksi (eli siinä on vielä purutuntumaa), valuta se lävikön läpi ja siirrä laakeaan, isoon tarjoiluastiaan. Sekoita pastan sekaan valmispesto, valkosipuli ja chili. Lisää mozzarella ja sekoita niin, että mozzarella alkaa vähän sulaa pastan seassa. Lisää sormisuolaa ja tarkista maku.
- Laita annokset lautasille, raasta päälle parmesaanijuustoa, rouhi vähän mustapippuria ja tarjoile.
Huom! Pestoa ei välttämättä tarvita. Voit myös puristaa sekaan yhden limetin mehun.
Olipa hyvää! Lempeän herkullista!