
Savustetut katkaravut ovat hauskaa naposteltavaa!
Savustettuja katkarapuja, chilejä ja limettiaiolia
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata katkaravut jääkaapissa. Leikkaa chileihin pitkittäisviillot, poista siemenkodat ja valkoiset kalvot. Nosta katkaravut ja chilit ritilän päälle savustuspönttöön. Voit myös valmistaa katkaravut savustuspussissa grillissä. Savusta 10–15 minuuttia.
- Sekoita keltuainen, limetin raastettu kuori ja puristettu mehu, dijoninsinappi ja hunaja kulhossa. Valuta joukkoon öljyä ohuena nauhana koko ajan seosta vatkaten sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella. Murskaa joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
- Tarjoa savustetut katkaravut chilien, aiolin ja patongin kanssa pikku naposteltavana tai alkuruokana.