Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
1 annos
Valmistusaika
50 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Pinaatticannelonit
Ainekset
10
cannellonikuoria
Täyte
1
keskikokoinen sipuli
1
iso valkosipulinkynsi
2
rkl
öljyä
70
g
tuoretta pinaattia
250
g
ricottajuustoa
200
g
pakasteherneitä tai tuoreita, perattuja sokeriherneitä
150
g
mozzarellajuustoa
1
dl
parmesaanijuustoa
1/2
dl
hienonnettua tuoretta minttua ja ruohosipulia
1
rkl
sitruunan mehua
1
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
margariinia vuoan voiteluun
Päälle
2
dl
täysmaitoa
150
g
mozzarellajuustoraastetta
ripaus suolaa ja mustapippuria
Koristeeksi
tilliä
Työvaiheet
- Keitä canneloneja 5 minuuttia, huuhdo nopeasti kylmällä vedellä.
- Kuullota silputut sipuli ja valkosipuli öljyssä läpikuultaviksi. Lisää pinaatti ja kuumenna parin minuutin ajan.
- Nosta sivuun ja sekoita joukkoon ricottajuusto, sulatetut herneet, pieneksi pilkottu mozzarella, parmesaani ja silputut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
- Täytä cannelonit herne-juustoseoksella ja asettele ne vierekkäin kapeaan reunalliseen uunivuokaan.
- Pane paksupohjaiseen kattilaan maito ja juustoraaste. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada seos cannelonien päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetken ennen nauttimista. Ripottele koristeeksi tilliä.