Pinaatticannelonit
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä canneloneja 5 minuuttia, huuhdo nopeasti kylmällä vedellä.
- Kuullota silputut sipuli ja valkosipuli öljyssä läpikuultaviksi. Lisää pinaatti ja kuumenna parin minuutin ajan.
- Nosta sivuun ja sekoita joukkoon ricottajuusto, sulatetut herneet, pieneksi pilkottu mozzarella, parmesaani ja silputut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
- Täytä cannelonit herne-juustoseoksella ja asettele ne vierekkäin kapeaan reunalliseen uunivuokaan.
- Pane paksupohjaiseen kattilaan maito ja juustoraaste. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada seos cannelonien päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetken ennen nauttimista. Ripottele koristeeksi tilliä.