Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Keväinen bulgursalaatti
Ainekset
1,05
dl
bulguria
1
pieni punasipuli
150
g
öljyyn säilöttyjä kasviksia (esimerkiksi paprikaa, artisokkaa, munakoisoa)
2
rkl
kasvisten säilöntäöljyä
1
rkl
sitruunamehua
100
g
vuohenjuustoa
3
rkl
persiljaa
150
g
salaattisekoitusta
Työvaiheet
- Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Nosta kasvikset öljystä, ja sekoita ne sipulisilpun kanssa bulguriin. Jos kasvikset ovat isoina paloina, leikkaa niitä pienemmiksi.
- Ota purkista pari ruokalusikallista öljyä, ja lisää se sitruunamehun kanssa bulguriin. Pilko juusto ja hienonna persilja. Lisää ne salaattisekoituksen kanssa bulguriin.