
Tuttu stroganoff valmistetaan vaihteeksi possusta ja naudasta. Pata viimeistellään suolakurkulla ja punajuurella.
Kahden lihan stroganoff
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa lihat noin 2 x 2 sentin kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja lohko sipulit. Paista lihoihin kaunis väri pannulla voi-öljyseoksessa muutamassa erässä sipuleiden kanssa.
- Ripottele viimeiseen paistoerään jauhot ja anna niiden kypsyä noin minuutti. Lisää pannulle tomaattipyree ja lihaliemi. Kiehauta seos. Lisää joukkoon sinappi ja hunaja.
- Peitä kannella ja anna porista miedohkolla lämmöllä noin 1 1/2 tuntia. Viipaloi herkkusienet ja paista niihin kaunis väri pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää sienet valmiiseen pataan. Viimeistele smetanalla. Tarjoa ruoka perunamuusin, suolakurkun ja punajuurten kanssa.