klo 15:55 | 11.2.2013

Tuttu stroganoff valmistetaan vaihteeksi possusta ja naudasta. Pata viimeistellään suolakurkulla ja punajuurella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
1 1/2 t
Vaikeustaso
Helppo
Kahden lihan stroganoff
Ainekset
400
g
naudan sisäpaistia
200
g
possun ulkofileetä
2
sipulia
2
rkl
voita
2
rkl
rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
1
rkl
tomaattipyreetä
2
rkl
vehnäjauhoja
5
dl
lihalientä
2
rkl
sinappia
1
rkl
juoksevaa hunajaa
Lisäksi
1
rkl
öljyä
200
g
tuoreita herkkusieniä
suolaa, mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
120
g
smetanaa
punajuuri- ja suolakurkkukuutioita
perunamuusia
Työvaiheet
- Leikkaa lihat noin 2 x 2 sentin kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja lohko sipulit. Paista lihoihin kaunis väri pannulla voi-öljyseoksessa muutamassa erässä sipuleiden kanssa.
- Ripottele viimeiseen paistoerään jauhot ja anna niiden kypsyä noin minuutti. Lisää pannulle tomaattipyree ja lihaliemi. Kiehauta seos. Lisää joukkoon sinappi ja hunaja.
- Peitä kannella ja anna porista miedohkolla lämmöllä noin 1 1/2 tuntia. Viipaloi herkkusienet ja paista niihin kaunis väri pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää sienet valmiiseen pataan. Viimeistele smetanalla. Tarjoa ruoka perunamuusin, suolakurkun ja punajuurten kanssa.