Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
1 t 10 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Nyhtöbroileri ratatouillen kanssa
Ainekset
4
broilerin koipi-reittä
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
2
rkl
öljyä
1
munakoiso
1
kesäkurpitsa
1
paprika
1
sipuli
400
g
kuorittuja tomaatteja
2
rkl
kapriksia
1 1/2
dl
vihreitä oliiveja
1/2
ruukku lehtipersiljaa
150
g
fetajuustoa
Työvaiheet
- Mausta broilerit suolalla ja pippurilla. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä yhdellä isolla paistinpannulla. Jos sinulla ei ole tarpeeksi isoa pannua, paista broilerit kahdessa erässä. Nosta koipi-reidet pannulle nahkapuoli alaspäin ja paista keskilämmöllä 10 minuuttia. Siirrä broilerit pois pannulta.
- Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa sentin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa paprika parin sentin suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
- Paista ensin munakoisoviipaleita pannulla noin 5 minuuttia. Siirrä ne sitten sivuun. Lisää loput öljystä ja paista paprikaa ja sipulia sekoitellen noin 3 minuuttia. Lisää kesäkurpitsaviipaleet ja anna kasvisten hautua 5 minuuttia. Kaada tomaatit, kaprikset ja oliivit pannulle ja nosta koipi-reidet seoksen päälle. Peitä pannu kannella ja hauduta miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia.
- Nosta kypsät broilerit pois pannulta. Irrota koivista nahka ja luut, revi liha kahden haarukan avulla suikaleiksi. Hienonna persilja kasviksiin ja sekoita. Lusikoi broilerinliha kasvisten päälle. Ripottele fetajuusto ruuan pinnalle.