Erik Mansikka (vas.), Topi Pekkanen ja Simo Raisio perustivat ravintola Kaskiksen Turkuun viime keväänä. Kuva: Shoja Lak.
Erik Mansikka (vas.), Topi Pekkanen ja Simo Raisio perustivat ravintola Kaskiksen Turkuun viime keväänä. Kuva: Shoja Lak.

Turkulaisravintola Kaskis yhdistää laadukkaan fine dining -ruuan mutkattomaan palveluun. Lukijaäänestyksen voitti raumalaisravintola Goto.

Hodarit, kebab ja muu katuruoka on hallinnut uusien ravintoloiden listoja, mutta kirkkaimpana tähtenä loistaa ehtaa fine diningia tarjoava Kaskis.

Keväällä Turussa avattu ravintola vakuutti Glorian Ruoka & Viinin yhtälöllä, jossa pikkutarkasti valmistettu, rohkeasti lähituotantoa ja kansainvälisiä makuja yhdistävä ruoka kohtaa leppoisan tunnelman ja mutkattoman palvelun.

Kohotamme maljan ravintoloitsijoille myös kohtuuhintaisista viineistä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Janne Herpola, Teemu Laurell ja Matilda Rinne nostivat Goton lukijoiden suosikkravintolaksi.

Raumalainen Goto nousi lukijoiden suosikkiravintolaksi

Glorian Ruoka & Viinin lukijaäänestyksessä vuoden 2014 parhaaksi ravintolaksi nousi raumalainen Goto. Ääniä kertyi mahtavat
5 290 kappaletta. Kiitos kaikille äänestäneille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ravintola Goto avasi ovensa kesällä 2013, ja keittiö on houkutellut sekä raumalaisia että matkailijoita nauttimaan hyvästä ruoasta. Top Chef Teemu Laurellin vetämässä ravintolassa raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

Näin lukijat äänestivät:

1. Goto, Rauma

2. Kaskis, Turku

3. Köökki, Forssa

4. Sicapelle, Porvoo

5. Ludu, Turku

6. Sinne, Porvoo

7. G.W. Sundmans, Helsinki

8. Muru, Helsinki

9. Bertha, Tampere

10. Lähiö, Helsinki

Lisää Glorian ruoka&viinin vuoden parhaita löydät tämän linkin takaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla