
Ovatko ostamasi nektariinit liian kovia haukattavaksi sellaisenaan? Ei hätää, grillaus tekee napakoistakin hedelmistä meheviä. Lämpimät nektariinit ovat herkkua sitruunalla maustetun ricottakerman kanssa.
Grillatut nektariinit ja ricottakerma
Ainekset
Työvaiheet
- Paahda pähkinäsekoitus ja anna jäähtyä. Pilko pähkinät veitsellä rouheeksi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon ricotta, sokerit, sitruunamehu ja sitruunankuoriraaste.
- Huuhtele ja halkaise nektariinit. Poista kivet. Sivele nektariinit kevyesti öljyllä ja grillaa hedelmät kuumassa grillissä molemmin puolin.
- Lusikoi täytettä lämpimien hedelmien koloihin. Valuta päälle muscovadosiirappia. Viimeistele pähkinärouheella.
Vinkki! Jos grillaat nektariineja reilusti, työnnä puolikkaat samansuuntaisesti kahteen metalliseen vartaaseen. Hedelmät on helppo kääntää.
Mihin ihmeeseen tulee korianteri / yrtit lohi-katkarapuvartaissa? Ainesosaluettelossa on limettikastike, mutta ohjeessa puhutaan limettimehusta. Onko ne eri tavaraa? Tarkistakaa ohjeet ennen julkaisua, sillä kaikki eivät osaa soveltaa.
Kiitos tarkkasilmäiselle lukijalle. Nyt ohje on korjattu ja tässä vielä linkki ohjeeseen https://www.soppa365.fi/reseptit/grillaus/lohi-katkarapuvartaat. T: Soppa365