Muutamalla aineksella munakas muuntuu japanilaisen okonomiyakin pikaversioksi. Napakoiksi paistetut kasvissuikaleet ja misotahna antavat munakkaaseen herkullisen maun.
Pika-okonomiyaki
Ainekset
Työvaiheet
- Paista kaali-porkkana-purjoseosta pannulla öljyssä melko kovalla lämmöllä muutama minuutti käännellen, kunnes se on napakan kypsää.
- Sekoita joukkoon misotahna ja teriyakikastike.
- Riko päälle munat ja alenna lämpöä. Muotoile munakas reunoiltaan tasaiseksi letuksi niin, että munat sitovat kasvikset yhteen. Anna kypsyä kääntämättä, kunnes munat ovat juuri ja juuri hyytyneet. Viimeistele yrteillä.
Vinkki: Jos otat misotahnan keittoainespakkauksesta, jossa on mukana kuivattua merilevä-kevätsipuliseosta, ripottele se munakkaan päälle (kuvassa).
Kananmuna sinänsä ei ole vegaaninen.