klo 11:01 | 5.4.2018

Suolainen vuohenjuusto ja makea aprikoosihillo muodostavat yhdessä vuosisadan parhaan täytteen näille kebakoille. Myös rahkadippi on koukuttavan hyvää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
10 kpl
Valmistusaika
50 min
Vaikeustaso
Helppo
Vuohenjuustolla täytetyt kebakot ja currydippi
Ainekset
150
g
maitorahkaa
¾
dl
korppujauhoja
400
g
sika-nautajauhelihaa
1
valkosipulinkynsi
2
kananmunaa
2
rkl
dijoninsinappia
1½
tl
paprikajauhetta
1
tl
suolaa
¼
tl
valkopippuria
Lisäksi
½
dl
seesaminsiemeniä
Vuohenjuustotäyte
100
g
pehmeää vuohenjuustoa
1
rkl
aprikoosihilloa
Currydippi
100
g
maitorahkaa
1
dl
ranskankermaa
1
rkl
aprikoosihilloa
1
tl
curryä
½
tl
suolaa
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Yhdistä täytteen vuohenjuusto ja aprikoosihillo pienessä kulhossa.
- Sekoita rahka ja korppujauhot isossa kulhossa. Anna turvota muutama minuutti. Lisää jauheliha kulhoon. Hienonna valkosipulinkynsi. Lisää se, kananmunat ja mausteet taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina 10 osaan ja muotoile ne ohuiksi pihveiksi. Lusikoi täyte keskelle ja sulje pyöryköiksi. Laita pyörykät leivinpaperille uunipellille. Ripottele siemenet pinnalle. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
- Sekoita dipin aineet keskenään ja tarjoa kebakkojen kanssa.
Missä asteessa?
Olikin sanottu jo alussa , sori.