
Suolainen vuohenjuusto ja makea aprikoosihillo muodostavat yhdessä vuosisadan parhaan täytteen näille kebakoille. Myös rahkadippi on koukuttavan hyvää.
Vuohenjuustolla täytetyt kebakot ja currydippi
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Yhdistä täytteen vuohenjuusto ja aprikoosihillo pienessä kulhossa.
- Sekoita rahka ja korppujauhot isossa kulhossa. Anna turvota muutama minuutti. Lisää jauheliha kulhoon. Hienonna valkosipulinkynsi. Lisää se, kananmunat ja mausteet taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina 10 osaan ja muotoile ne ohuiksi pihveiksi. Lusikoi täyte keskelle ja sulje pyöryköiksi. Laita pyörykät leivinpaperille uunipellille. Ripottele siemenet pinnalle. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
- Sekoita dipin aineet keskenään ja tarjoa kebakkojen kanssa.
Missä asteessa?
Olikin sanottu jo alussa , sori.