
Nostalgia huokuvaa säilykepersikoista leivottu keikauskakku saa modernin vireen tujauksesta inkivääriä.
Mantelinen persikkakeikaus
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Mittaa margariini ja fariinisokeri vuokaan (Ø 25 cm). Laita vuoka uuniin noin 7–8 minuutiksi.
- Valuta ja viipaloi persikat. Levitä viipaleet vuokaan sulaneen rasvan ja sokerin päälle.
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Lisää loput aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina vuokaan persikoiden päälle. Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Hyvä😋 tulisko mangon säilykeviipaleista?
Jäi 30 min kypsennys ajalla täysin raa'aksi. Ollut nyt uunissa 45 min.
No kun sitä sit piti pitää uunissa vai onko vieläkin...?
*kauan
Persikat kannattaa valuttaa todella hyvin. Minulla oli uunissa kyllä lähemmäs tunnin, jotta sain kypsäksi.
no mulla oli uunissa lähes tunti, mutta taikina jäi klöntiksi, ei siis onnistunut kovin hyvin, minusta tämä resepti ei toimi.
Eka kerta kun täältä sivustolta tekemäni juttu jäi aika flopiksi.