Kokoa leivät valmiiksi jääkaappiin ja nosta grilliin, kun yön juhlijat kaipaavat huikopalaa.
Grillatut lohileivät
Ainekset
Työvaiheet
- Laita grilli kuumenemaan. Siivuta leivästä 8 palaa. Voitele palat. Siivuta retiisit ja hienonna kevätsipulit varsineen. Huuhdo ja kuivaa tarvittaessa pinaatti.
- Kokoa leivät. Laita voideltu puoli alustaa vasten ja kokoa leivälle retiisejä, pinaattia, kevätsipulia, lohisiivu ja juustoraastetta. Nosta toinen leipäsiivu kanneksi, taas voipuoli ulospäin. Paina leipä tiukasti kiinni.
- Grillaa leivät molemmin puolin. Paina paistolastalla leipiä paiston aikana, näin ne pysyvät paremmin kasassa.
Se on hiukopala eikä mikään huikopala. Hiukoa tarkoittaa nälkää, huikominen enemmänkin huimausta. Hukkapala on sitten taas ihan oma juttunsa jolla ei ole mitään tekemistä huikan kanssa.