
Karkea, kokojyväinen dijonsinappi kruunaa yksinkertaisen nerokkaan pastan. Kun raaka-aineita on vähän, panosta niiden laatuun.
Makkara-dijonpasta
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa makkarat ohuiksi siivuiksi. Hienonna lehtipersilja.
- Laita pastalle iso kattilallinen vettä kiehumaan. Kuumenna pannu ja paista makkarasiivut keskilämmöllä rapeiksi molemmin puolin. Suolaa vesi ja keitä pasta.
- Valuta pasta ja nosta se pannulle. Lisää sinappi ja ranskankerma. Sekoita joukkoon lehtipersilja.
Sitruuna?
Hei, voi tähän toki sitruunaakin laittaa jos haluaa. Mutta mielestäni se ei erityisesti kaipaa sitä :)
Kaksi ruokalusikallista suolaa?
Toi 2 rkl suolaa on pastan keitinveteen!
Hei, tuleeko tästä ihan huonoa jos käyttää hienojakoista dijon-sinappia? Ei tekis mieli ostaa uutta purkkia vaan tähän.
Tuskin tulee aivan huonoa! Koostumus voi olla hieman erilainen, mutta maku varmasti hyvä :)
Minkä kokoinen purkki ranskankermaa, 100 vai 200g?
Ranskankermapurkkeja on 150 ja 200 gramman koossa. Kumpikin sopii tarkoitukseen!
Voisko makkaran sijaan käyttää parmakinkkua/bresaiolaa?
Syödäänkö makkarat erikseen myöhemmin, kun niitä ei vaiheessa 3 sekoiteta joukkoon?
Makkarat on pannulla, johon lisätään pasta..;)
Eikö aina kannata valita laadukkaat raaka-aineet? Eikä vain silloin kun aineita on muutama.
Valmistin ruoan täsmälleen ohjeen mukaan. Aivan tarkalleen. Määrästä tuli niin suuri, että se ei mahtunut normaalille, korkeareunaiselle 26-senttiä halkaisijaltaan olevalle paistinpannulle. Ruoka oli hyvää, ja sitä oli liikaa. Syy oli aivan liian suuri pastan määrä. Eli jotain tolkkua reseptin mittasuhteisiin.
Työvaiheissa on alle 40 sanaa "ja" sanat mukaan lukien. Eli aika simppeli ohje. Hyvät ihmiset, omaa maalaisjärkeä saa käyttää. Esim. ranskankermaa tai pastaa voi lisätä pannulle sen mukaan, mikä itsestä hyvältä näyttää tai tuntuu. Ja jos haluaa syödä makkarat erikseen (vaikka ohjeessa ei niin sanota), niin siitä vaan.
Laitoin kaksi makkaraa ja neljä rullaa spagettia. Hyvin riitti kahdelle hengelle!