
Tämä resepti on Jamie Oliverin ehdottomasti parhaasta kirjasta, Jamien kotona ( Jamie at home). Oikaisin reseptin kaniinin ja riistaisat lihat nopeasti murealla poronkäristyslihalla. Tulos on aivan loistava!
Mahtavan maukas riistaraguu poronkäristyslihasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kaada öljy korkeareunaiseen kasariin ja paista siinä sipuli, porkkanat, lantut, rosmariini, timjami, vehnäjauhot ja laakerinlehdet. Paista n. 10 minuuttia.
- Sekoita pataan mukaan käristysliha ja paista hetki.
- Kaada sekaan valkoviini ja valmiiksi tehty kanaliemi.mausta suolalla ja pippurilla.
- anna hautua kannnen alla n. 20 minuuttia.
- laita pastevesi kiehumaan.
- lisää kastikkeeseen puolet raastetusta parmesanista ja appelsiinin raastettu kuori.
- keitä pasta pakkauksen mukaan, miinus 1 minuutti. Kaada valmis pasta laakeaan kulhoon.
- kaada kastike pastan päälle ja nostele sekaisin varovasti. Koristele persiljalla, parmesanilla ja oliiviöljyllä.
Vippasin eilisen porinkäristyksen jämät tähän. Tuli tosi hyvää! Kiitos ohjeesta!
Hei mahtavaa! Ihan parasta jos löytää ohjeen niin että voi käyttää edellisen päivän 'jämät'!