
Nyt on hyvää! Pasta, jonka nimi sekä maku vetää kielen solmuun. Täydellinen yhdistelmä pientä potkua, pehemitä gnoccheja sekä tonnikalan suolaisuutta ja kerman pehmeyttä.
Pidätkö ndujasta? Entä gnoccheista? Ja ehkä vielä tonnikalastakin. Jos vastauksesi on kyllä, tämä ruoka on sinua varten.
Tonnikala-ndujagnocchit ovat täydellistä arjen pikaruokaa, joka pursuaa vahvoja makuja. Valkosipuli ja tomaattipyree herätellään kuumalla pannulla ennen kuin niiden joukkoon lisätään tonnikala, nduja, kerma ja vesi. Mausteena toimii vahva rosmariini.
Gnocchit lisätään suoraan paketista pannulle kypsymään, mikä kestää vaivaiset viitisen minuuttia. Ruoan voi viimeistellä tuoreella mintulla, joka raikasta muutoin hyvin voimakasta makumaailmaa.
Tonnikala-ndujagnocchit
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista valkosipulia ja tomaattipyreetä öljyssä pannulla pari minuuttia.
-
Valuta tonnikalasta enin öljy pois ja lisää kala pannulle yhdessä suolan, rosmariinioksien, nduja-tahnan, kerman ja veden kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää gnocchit. Kypsennä keskilämmöllä noin 5 minuuttia, muutaman kerran kypsennyksen aikana sekoittaen.
-
Revi valmiin ruoan joukkoon runsaasti tuoretta minttua.
Vartin herkku tonnikalasta, Iltasanomat hehkutaa. Siis tonnikalasäilykkeestä. Se on ihan eri juttu. Yäk.
Tän ku tekee john westin tonnikala säilykkeestä nii on todella hyvää.
Suosittelen!
Jos tonnikalaSÄILYKE maistuu, nin tottahan tämä lienee "hyvää". - Aika harva ruoka on itse asiassa pahaa. Moni on syötävää, vaan voiko kaikkea sanoa herkulliseksi tai tosi hyväksi. On eri asia, mikä maistuu tahi maittaa. Sanovat, että makuasioista ei voi kiistellä. No ehkä ei, mutta keskustella voi. Harmittelen kirjoittaneeni "yäk" aiemmin. Pahoittelen, kalaruokain ystävänä otsikko veti harhaan.
Jos tonnikalasäilyke yökötyttää, aina voi käyttää muita vaihtoehtoja jos ne näkee paremmiksi. Ei reseptejä tarvi kirjaimellisesti noudattaa vaan aina voi soveltaa, ja senhän toki osaa jos kerran on niin taitava ruuanlaittaja kuin antaa ymmärtää.