
Kiireisen patakokin pelastus on tässä! Mausteinen intialaistyylinen curry valmistuu fileestä alle puolessa tunnissa.
Intialainen rogan josh curry
Ainekset
Työvaiheet
- Ota liha huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen paistamista. Leikkaa se noin 2 cm:n kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna sipulit, valkosipulit ja inkivääri. Viipaloi chilit ja murskaa korianterinsiemenet huhmaressa.
- Kuumenna öljy vokissa ja paista lihoihin kaunis väri. Lisää sipulit, inkivääri ja chilit ja sekoittele hetki. Sekoita mausteet ja tomaattipyree seokseen ja lisää sitten lihaliemi. Kiehauta ja anna porista miedolla lämmöllä noin 10–15 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää tarvittaessa lihalientä tai vettä.
- Viimeistele pata korianterilla ja tarjoa riisin tai naanleivän kanssa.
Vinkki! Tarjoa padan kanssa raitaa eli jogurttia, jonka maustat mintulla ja esimerkiksi juustokuminalla, korianterinsiemenillä ja cayennepippurilla.