klo 16:42 | 1.6.2020

Grilli houkuttelee meloniviipaleen makeuden pintaan ja muuntaa rapean mehukkaan hedelmän rakenteen jopa lihaisaksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta alkuruokana
Valmistusaika
10 min
Vaikeustaso
Helppo
Grillatut vesimelonit ja vuohenjuusto
Ainekset
1
viipale (noin 600 g)
vesimelonia
¾
dl
pinjansiemeniä
ohut tanko (100 g)
vuohenjuustoa
2
rkl
hunajaa
Työvaiheet
- Leikkaa noin 3 cm:n viipale vesimelonin keskeltä ja jaa se neljään osaan.
- Paahda pinjansiemeniä 1–2 minuuttia kuumassa kuivassa pannussa, kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä jäähtymään.
- Leikkaa vuohenjuustotangosta 4 viipaletta (ilman päätypalaa).
- Kuumenna grilli tai parilapannu hyvin kuumaksi. Grillaa meloniviipaleita noin 2 minuuttia. Käännä ja laita vuohenjuustoviipaleet melonipaloille. Grillaa noin 2 minuuttia.
- Siirrä palat lautasille. Valuta hunajaa päälle. Viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä.