MAINOS

Glorian ruoka & viini -lehden 5.10. ilmestyvä Pasta-erikoisnumero vie makumatkalle Italiaan.

Glorian ruoka & viinin toimituksen tekemä Pasta-erikoislehti on tehty kaikille pastafaneille. Lehdestä löydät pastaratkaisut sekä nopeaan arkikokkailuun että viikonlopun nautiskeluun. Piparjuuri-leivänmurupenne ja muut toimituksen ikisuosikit syntyvät nopeasti ja vähistä raaka-aineista, ja sesongin uunipastat kypsyvät vaivatta uunissa. Viikonlopun herkkuihin kuuluvat viinin ja klassikkopastojen yhdistelmät Toscanasta Sisiliaan ja kurkistus roomalaisten pastanonnien keittiöihin. Pastakoulussa pyöritellään gnoccheja, tagliatellea, ihanaa silkkiliinapastaa ja ravioleja. Saat myös ajankohtaiset ravintolavinkit, markettilöydöt ja herkkukauppojen poiminnat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla