
Pesto ja jugurtti antavat lisämakua kreikkalaiseen pitsaan.
Kreikkalainen fetapitsa
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista taikina perusohjeen mukaan.
- Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Laita pelti kuumenemaan uuniin.
- Painele taikina leivinpaperille yhdeksi isoksi tai kahdeksi pienemmäksi pohjaksi. Käytä apuna jauhoja.
- Sekoita peston joukkoon tomaatti-pyree. Sekoita jugurtti notkeaksi. Murenna feta. Viipaloi tomaatit.
- Levitä pitsapohjan päälle pestoseos ja jugurtti. Lisää päälle feta, tomaatit ja oliivit.
- Ota kuuma pelti uunista. Vedä pitsa leivinpaperin avulla pellille.
- Paista pitsaa noin 15 minuuttia, kunnes se on mehevä ja reunat ovat saaneet väriä. Silppua pinnalle tuoretta oreganoa.