
Marinadi maustaa nuudelit meheviksi. Varhaiskaali, retiisit ja pähkinät rouskuvat ihanasti.
Marinoitu nuudelisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista kastike. Silppua inkivääri ja purista limetin mehu. Sekoita kastikeainekset. Kaada marinadi valutettujen nuudeleiden joukkoon. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Paahda maapähkinöitä pannulla muutama minuutti.
- Pilko kaali ohuiksi suikaleiksi. Pese rucola ja saksi lehdet pienemmiksi. Viipaloi retiisit. Jätä muutama kokonai- nen koristeeksi. Irrota mintun ja basilikan lehdet ja hennoimmat varret.
- Sekoita tuoreet kasvikset ja yrtit nuudeleiden joukkoon. Kumoa salaatti tarjoilukulhoon. Koristele pähkinöillä, retiiseillä, mintun ja basilikan lehdillä.