
Viipaloi aterialta yli jääneet uuden sadon perunat Suomi-henkisten lättäleipien päälle tillijogurtin kanssa.
Perunaflatbread
Ainekset
Työvaiheet
-
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vesi sekä öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
-
Mausta jogurtti sitruunamehulla, hienonnetulla tillillä, suolalla ja pippurilla.
-
Leikkaa keitetyt perunat viipaleiksi. Hienonna kesäsipuli varsineen.
-
Taputtele taikinasta jauhotetuin käsin neljä noin puolen sentin paksuista litteää leipää. Laita leivät grillin parilapuolelle ja lusikoi jogurtti leiville tasaiseksi kerrokseksi. Lado perunat jogurtin päälle. Kypsennä leipiä keskilämmöllä 5–6 minuuttia grillin kansi suljettuna.
-
Ripottele valmiille leiville kesäsipulia, sormisuolaa ja hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.