Borlottipapupasta
Ainekset
Työvaiheet
-
Liota kuivattuja papuja vedessä noin 12 t. Kaada vesi pois. Keitä pavut kypsiksi vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Leikkaa mustakaaleista kova lehtiruoti pois ja suikaloi lehdet. Raasta parmesaani valmiiksi.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
-
Kuullota sipulit ja valkosipulit pehmeiksi pannulla öljyssä. Lisää chilirouhe ja mustapippuri. Lisää kaalinlehdet ja paista sekoittaen muutama minuutti. Lisää etikka ja kypsät pavut.
-
Kauhaise pastan keitinvettä pannulle ja lisää heti joukkoon parmesaani. Sekoita, kunnes parmesaani on liuennut kastikkeeseen.
-
Valuta pasta ja kääntele se pannulla kastikkeen joykkoon. Hienonna pinnalle lehtipersiljaa.