Napsauta tölkki auki ja kumoa kypsät pavut pannulle. Maukas, halpa ja täyttävä ateria syntyy suitsait.

Parasta purtavaa 

Purkitettujen papujen ylivoima piilee helppoudessa, halpuudessa ja hyvässä ravintosisällössä. Esimerkiksi jauhelihassa on proteiinia mutta ei kuitua. Pavuista löytyy molempia. 

Maukas purkillinen kidneypapuja maistuu esimerkiksi chili sin carnessa sekä tortillojen päällä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pehmeä valkopapu 

Isoissa vaaleissa tölkkipavuissa on pehmeä maku ja koostumus. Ne voi soseuttaa oliiviöljyn ja valkosipulin kanssa levitteeksi, ja ne tuovat kasviskeittoihin proteiinia. Papuja voi lisätä myös patoihin ja salaattiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos pöydässä istuu kokonaisten papujen vastustajia, he eivät välttämättä arvaakaan, että tämä sametinpehmeä tomaattikeitto sisältää myös valkopapuja.

 

Näppärä sekoitus 

Papusekoituksissa on mukana ruskeita, valkoisia ja kidneypapuja, joskus myös tomaattimurskaa ja mausteita. Lähes kaikissa papuresepteissä lajikkeita voi vaihdella oman maun mukaan. 

Myös tutun pasta bolognesen voit helposti kokata jauhelihan sijaan papusekoituksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla