Mainettaan helpompi! Yksi leipä ja yksi täyte riittävät, kun tekaiset helpon mutta komean lohimoussekakun.
Mainettaan helpompi! Yksi leipä ja yksi täyte riittävät, kun tekaiset helpon mutta komean lohimoussekakun.
Ylioppilasjuhlissa ja muissa kevään kekkereissä riittää, että pöydässä on yksi suolainen ja yksi makea kakku.

Pari herkkua riittää

Hyviin juhliin riittää muutama takuuvarma herkku: ruokaisaa voileipäkakkua, ehkä raikasta salaattia ja jälkiruuaksi makeaa, mutta ei liian makeaa.

Parasta on, kun tarjottavat voi valmistaa etukäteen, kuten tämän tavallista helpomman mutta herkullisen lohivoileipäkakun. Rento koristelu ei vie paljon aikaa, joten kakun voi viimeistellä juuri ennen vieraiden tuloa.  

Täytekakku, joka ei kuukahda

Kakuntekijän pulma ei ole useinkaan ideoiden puute, vaan jääkaapin hupeneva säilytystila. Kun leivot juhlakakut vuokiin, niitä voi parhaimmillaan jopa pinota useamman jääkaapin ylähyllylle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Marjaisa vuokakakku on takuulla mehevä tarjoiltava ja näppärä koristeltava. Viime tingassakin onnistuu hienosti! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä kupillinen

Moni juhlavieras saapuu janoisena, joten juomapuolesta on tärkeää pitää huoli. Raparperi-sitruunalimu on alkukesän raikas juhlajuoma, joka sopii myös autoilijalle.

Kakun kanssa maistuu täyteläinen keskipaahtoinen kahvi. Teen juojat arvostavat, kun tarjolla on haudutettua teetä eikä vain pusseja. Darjeelingin pehmeä musta tee maistuu sekä suolaisen että makean syötävän kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla